Klusjesmanhuren.nl

Het klusbedrijf in Noord-Brabant

Voorwaarden

Om uw èn onze rechten te beschermen hebben wij enkele voorwaarden die we stellen aan iedere klus:

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk tegemoet te komen bij al uw klus wensen, maar kunnen u niet garanderen dat deze altijd te verwezelijken zijn. Dit melden we u vooraf.

Wij hebben het recht vooraf zonder opgaaf een klus te weigeren, ook na bevestiging. In dit geval zult u uiteraard geen rekening van ons ontvangen.

Nadat we samen met u een datum en tijdstip hebben afgesproken sturen we u een bevestiging per email. Deze is rechtsgeldig. U bent dan verplicht de klus door ons te laten klaren, bij annulering wordt 2 uur (binnen een straal van 25 km), 4 uur (binnen een straal van 50 km) of 8 uur (binnen een straal van 100 km) in rekening gebracht.

De reisafstanden die wij berekenen zijn van onze postcode (5215 XA) naar uw postcode en weer terug (retour).
Binnen 25 km komen wij uw klus klaren met een minimum afname van 2 uur. 
Binnen 50 km komen wij uw klus klaren met een minimum afname van 4 uur.
Binnen 100 km komen wij uw klus klaren met een minimum afname van 8 uur.

Hoewel wij altijd uiterst precies en punctueel te werk gaan en advies geven, kunt u hier geen rechten aan ontlenen.
Zo kan onze aanwezigheid op vooraf afgesproken tijdstippen variëren, met inachtname van redelijke marges.

Standaard gereedschap nemen wij altijd mee. Vraagt de klus om speciaal gereedschap of vervoer dan zullen wij dit vooraf met u doornemen. Aan u de keus om dit zelf te huren of bij ons in te huren.

Te gebruiken materialen, denk aan pluggen, schroeven en spijkers, maar ook kwasten, folie of verf is voor uw rekening en dienen aanwezig te zijn tijdens de klus. Wij kunnen u hier vooraf natuurlijk over adviseren.

Na de klus, wanneer u betaald heeft, krijgt u van ons een garantiebon. Deze is geldig tot 60 dagen na de klus. Als u niet tevreden bent en de klusjesman is in gebreke gebleven, zullen wij het probleem naar ons inzicht proberen op te lossen.

Mocht er door onvoorziene omstandigheden een schadepost zijn en beide partijen komen tot overeenstemming dat deze financieel moet worden opgelost, zal het te vergoeden bedrag nooit hoger zijn dan het aantal manuren dat aan de opdracht is gewerkt.

Wij zullen altijd eerlijk werken en hanteren daarbij een hoge mate van redelijkheid, van uw aanvraag wordt hetzelfde verwacht.

Wanneer u een aanvraag doet voor een klus gaan wij ervan uit dat u deze voorwaarden heeft gelezen. Op het moment dat wij u een bevestiging sturen gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Neem contact op

Waar werken wij

Wij werken door heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio Noord-Brabant. O.a. in de gemeentes 's-Hertogenbosch, Vught, Maasdriel, Zaltbommel, Maasdonk, Oss, Heusden, Loon op Zand, Dongen, Waalwijk, Geertruidenberg, Oosterhout, Gilze en Rijen, Breda, Etten-Leur, Halderberge, Rucphen, Roosendaal, Zundert, Haaren, Oisterwijk, Tilburg, Goirle, Sint Michielsgestel, Schijndel, Boxtel, Sint Oedenrode, Best, Son & Breugel, Eindhoven, Veldhoven en Oirschot.