Klusjesmanhuren.nl

Het klusbedrijf in Noord-Brabant

Alle klusjes in en rond het huis

Komt u maar niet toe aan die klus waar u zo tegenop ziet? Of ontbreekt bij u de kennis of ervaring om een bepaalde klus vakkundig af te werken? Geen probleem, wij helpen u! Door onze jarenlange ervaring met allerhande klussen kunnen wij bijna alles aan.

Heeft u een garderobekast gekocht met een handleiding waar u niet uit komt? Vraagt die nieuwe bank om speciaal gereedschap dat u niet in huis heeft? Of zijn er meubel onderdelen zoek na de verhuizing? Wij zetten het graag voor u in elkaar. Ook als u juist gaat verhuizen of een nieuw meubel heeft gekocht demonteren wij het oude voor u op een nette en snelle manier.

Wanneer een buitenlamp defect is of de kabel doorgetrokken moet worden naar de slaapkamer, wij repareren het. U krijgt van ons tijdens de reparatie ook advies zodat u de meeste situaties een volgende keer zelf kunt repareren. Handig toch?

Weet u niet zeker of iets gerepareerd kan worden? Vraag het ons vrijblijvend, u krijgt binnen 24 uur een antwoord op al uw vragen betreffende klusjes in en rond het huis.

 

Klusjesmanhuren.nl is VCA gecertificeerd. Dit betekent dat wij al onze opdrachten veilig uitvoeren, rekening houden met uw en onze gezondheid en daarnaast ook respectvol omgaan met natuur & milieu.

Waar werken wij

Wij werken door heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio Noord-Brabant. O.a. in de gemeentes 's-Hertogenbosch, Vught, Maasdriel, Zaltbommel, Maasdonk, Oss, Heusden, Loon op Zand, Dongen, Waalwijk, Geertruidenberg, Oosterhout, Gilze en Rijen, Breda, Etten-Leur, Halderberge, Rucphen, Roosendaal, Zundert, Haaren, Oisterwijk, Tilburg, Goirle, Sint Michielsgestel, Schijndel, Boxtel, Sint Oedenrode, Best, Son & Breugel, Eindhoven, Veldhoven en Oirschot.